Slijmbeursontsteking – Menstruatieklachten – Beginnende artrose klachten

Ik was in het begin nogal sceptisch over acupunctuur, maar dat gevoel heeft Chantal helemaal weggenomen. Zij heeft mij inmiddels al 2 x met succes behandeld en ook mijn dochter is bij haar onder behandeling geweest. Enige tijd jaren geleden aan mijn schouder, waar ik, na een flinke slijmbeursontsteking, al weken een zeurderige pijn bleef houden. Na 2 behandelingen was de pijn verdwenen.

Vorig jaar is mijn dochter door haar behandeld ivm ernstige menstruatieklachten. Chantal heeft haar 3 x behandeld en daarna voor 3 maanden kruiden meegegeven. Alleen al knap om in zo’n korte tijd het vertrouwen van een 15 jarige te kunnen winnen, zodat ze 21 naalden in haar lichaam laat zetten. Mijn dochter heeft nu genoeg aan 1 paracetamolletje in plaats van 3 dagen stijf van de zware pijnstillers rond te moeten lopen. Je begrijpt: ze is heel blij en ik natuurlijk ook.

Vorige maand ben ik weer bij haar geweest met beginnende artrose klachten aan mijn hand. Ze was hierbij heel realistisch: artrose voorkomen kan niet, maar wel het proces vertragen en de ergste pijn verminderen wel. Met behulp van een behandeling in combinatie met kruiden, is de pijn zo goed als weg.

Je begrijpt: ik raad iedereen aan om bij Chantal langs te gaan!


E. van der Plas