Ik ben Chantal heel dankbaar. Wat heb ik mij het afgelopen jaar vaak slecht gevoeld. Verrot, uitgeput, energieloos.
Nu, na 5 behandelingen, voel ik mij zoveel beter. Ik ben er weer :-). Door middel van acupunctuur, moxa therapie, gecombineerd met kruiden ben ik weer helemaal opgeladen.

De momenten bij Chantal voelde zo ontspannen en fijn. Het gevoel dat je wordt begrepen gaf mij ook vertrouwen en kracht. Ik was een tijd zo futloos, waardoor je je ziek voelt, maar wat heb je dan??? De Chinese geneeswijze kijkt zo anders naar het lichaam. Naar de balans, naar het geheel. Mijn lichaam was duidelijk in disbalans.

Nu ben ik weer meer in balans en dat voelt zo heerlijk! Mijn energie level is met sprongen vooruit gegaan.
Mijn advies aan een ieder: heb je lichamelijke klachten? Verdiep je ook eens in de Chinese Geneeswijze. Probeer accupunctuur en ervaar wat het met je doet.

Daarbij raad ik na deze fantastisch ervaring natuurlijk Seyoung aan!

Liefs,

M. Overbeek Bloem